O nama

Ciljevi

Naš osnovni cilj je da svim pojedincima i organizacijama približimo ekološke principe ponašanja i da im pružimo podršku u uvođenju i poštovanju tih principa u njihovim svakodnevnim aktivnostima. Mi smo jedna ekološka familija koja želi da provede dobro i korisno vreme u skladu s prirodom. Nameravamo da organizujemo i pomažemo ekološke akcije i projekte u Srbiji i širom sveta. Za nas je vreme provedeno u prirodi najveće bogatstvo. Želimo da pomognemo ljudima da se podsete da su deo prirode i da hteli, ne hteli, utiču na prirodnu ravnotežu.

Misija

Naša familijarna organizacija svojim aktivnostima spaja svakog čoveka sa njegovim prirodnim okruženjem. Našim projektima podstičemo lokalno stanovništvo da razmišlja ekološki. Zajednicama donosimo praktična rešenja za njihove svakodnevne ekološke probleme. Kroz obuke, škole i kampove deci i mladima podstičemo zdrave ekološke navike. U saradnji sa drugim ekološkim udruženjima u zemlji i inostranstvu utičemo na poboljšanje zaštite životne sredine i razvoj održivih ekoloških sistema.

Vizija

Kada pogledamo kroz naš „vizir“, sve što vidimo je vrlo jednostavno i prirodno. U budućnosti mi vidimo našu organizaciju kao jednu, zaista normalnu familiju punu prijatelja i dragih saradnika koji se udružuju u akcijama i projektima kako bi načinili uvek bar po jedan manji ili veći korak ka čistijoj i zdravijoj prirodi i njenom okruženju.